• Ζεόλιθος το θαύμα της φύσης
  • 2761092556 - 6972929124
  • info@zeolithos.gr
Αρχική Άρθρα και Νέα Νέα Ζεόλιθου Γιατί να επιλέξω Ζεόλιθο

Γιατί να επιλέξω Ζεόλιθο

    Γιατί να επιλέξω Ζεόλιθο

Αποτελέσματα ερευνών έδειξαν ότι η χρήση Φυσικού Ζεόλιθου, βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών, αυξάνει την παραγωγή και μειώνει έως και 100% τη χρήση φυτοφαρμάκων.

Αποτελέσματα ερευνών έδειξαν ότι η χρήση Φυσικού Ζεόλιθου, βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών, αυξάνει την παραγωγή και μειώνει έως και 100% τη χρήση φυτοφαρμάκων.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, η χρήση κατάλληλου και υψηλής ποιότητας φυσικού ζεόλιθου αύξησε την παραγωγή των γεωργικών προϊόντων κατά 17-66%, βελτίωσε την ποιότητα των καρπών κατά 4-46%, μείωσε τη χρήση λιπασμάτων κατά 56-100% και του νερού άρδευσης κατά 33-67%. Επίσης σε νερά και γεωργικές καλλιέργειες, απομάκρυνε κυανοβακτήρια κατά 51-92%, απομάκρυνε αέριες, ανόργανες, οργανικές και οργανομεταλλικές ενώσεις κατά 20-99%.  

Ο ζεόλιθος από μόνος του μπορεί να δράσει ως μυκητοκτώνο και βακτηριοκτόνο.
Εμποδίζει την εκκόλαψη των αυγών και παρέχει την μέγιστη προστασία ενάντια σε ασθένειες, όπως τον περονόσπορο και το ωίδιο. Λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας στον παγετό, αλλά και στα εγκαύματα που προκαλούνται στα φυτά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Συνδυάζεται άριστα με την τεχνολογία των ΕΜ (EffectiveMicroorganisms) επιτυγχάνοντας τον έλεγχο μυκητολογικών ασθενειών και ιδιαίτερα της ίσκας.
Ο ζεόλιθος προσφέρετε σε διάφορες κοκκομετρίες και σε σάκους των 25 κιλών ή σε παλέτες του ενός τόνου.

 Η NATURAM προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα, προσεγμένη τιμή, και πολλούς διαφορετικούς τύπους ζεόλιθου.

Περισσότερες πληροφορίες  για όλες τις εφαρμογές και τον τρόπο που μπορείτε να τον παραγγείλετε στο www.zeolithos.gr  ή στα τηλέφωνα 27610.92556  και 6972929124, ή συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Επικοινωνία
21 + 19 =
 

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.