• Ζεόλιθος το θαύμα της φύσης
  • 2761092556 - 6972929124
  • info@zeolithos.gr
Αρχική Άρθρα και Νέα Νέα Ζεόλιθου ο ζεόλιθος στο αμπέλι

ο ζεόλιθος στο αμπέλι

ο ζεόλιθος στο αμπέλι

Ο φυσικός ζεόλιθος χρησιμοποιείται παγκοσμίως στη γεωργία με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε και η εφαρμογή του στη χώρα μας και ειδικότερα στην αμπελουργία.

Η εξαιρετική ευφορία των ηφαιστειακών εδαφών και η εξαιρετική ποιότητα των εξ αυτών παραγόμενων προϊόντων είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων.

Στην Ιταλία το καλύτερο κρασί προέρχεται από τις περιοχές του Βεζούβιου και της Αίτνας, στη Χαβάη η παραγωγή του καφέ στα ηφαιστιογενή εδάφη είναι διπλάσια της συνηθισμένης, και ο καφές «Kona» που καλλιεργείται αποκλειστικά στους πρόποδες του ηφαιστείου, λόγω της ποιοτικής υπεροχής του στοιχίζει το διπλάσιο σχεδόν από τις κοινές ποικιλίες.

 

Θα ήταν ευχής έργον επομένως να μπορούσε κανείς να εμπλουτίσει τα εδάφη που καλλιεργεί με την προσθήκη ηφαιστειακής σκόνης.

Μια τέτοια σκόνη είναι και ο ζεόλιθος Zeo.bas της Multikraft ειδικά η πούδρα 0,02mm  κατάλληλη για ψεκασμό, η οποία εμποδίζει την εκκόλαψη των αυγών και παρέχει την μέγιστη προστασία ενάντια σε ασθένειες, όπως τον περονόσπορο και το ωίδιο.                                           Ο ζεόλιθος συνδυάζεται άριστα με την τεχνολογία των Ενεργών Μικροοργανισμών

 

Η NATURAM είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αυθεντικών EM-Προϊόντων της Αυστριακής εταιρείας Multikraft και του ζεόλιθου Zeo.bas

Η NATURAM προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα, προσεγμένη τιμή, και πολλούς διαφορετικούς τύπου ζεόλιθου. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον ζεόλιθο και την τεχνολογία των Ενεργών Μικροοργανισμών  στο www.zeolithos.gr

Επικοινωνία
15 + 14 =
 

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.