• Ζεόλιθος το θαύμα της φύσης
  • 2761092556 - 6972929124
  • info@zeolithos.gr
Αρχική Άρθρα και Νέα Τεχνολογία ΕΜ BB MULTIKAL και EMActive: Η μόνη ολοκληρωμένη λύση για την θρέψη και φυτοπροστασία των φυτών.

BB MULTIKAL και EMActive: Η μόνη ολοκληρωμένη λύση για την θρέψη και φυτοπροστασία των φυτών.

BB MULTIKAL και EMActive: Η μόνη ολοκληρωμένη λύση για την θρέψη και φυτοπροστασία  των φυτών.

Σας παρουσιάζουμε δυο καινοτόμα προϊόντα τεχνολογικά εξελιγμένα, φιλικά προς το περιβάλλον, που εφαρμόζονται διαφυλλικά στα φυτά ταυτόχρονα, και καταφέρνουν να επηρεάζουν θετικά βασικές φυτικές λειτουργείς τόσο αποτελεσματικά, ώστε αρκούν 4-5 εφαρμογές κα

Σας παρουσιάζουμε δυο καινοτόμα προϊόντα τεχνολογικά εξελιγμένα, φιλικά προς το περιβάλλον, που εφαρμόζονται διαφυλλικά στα φυτά ταυτόχρονα, και καταφέρνουν να επηρεάζουν θετικά βασικές φυτικές λειτουργείς τόσο αποτελεσματικά, ώστε αρκούν 4-5 εφαρμογές και η παραγωγή αυξάνεται ως και 28%.

Ειδικότερα:  

  • Αυξάνεται η φωτοσυνθετική ικανότητα του φυτού.
  • Διευκολύνεται η  μεταφορά των θρεπτικών στοιχείων.
  • Ρυθμίζεται η ισορροπία του  νερού και του CO2 στο εσωτερικό των κυττάρων του φυτού.

 Οι εφαρμογές γίνονται από τα αρχικά στάδια του φυτού (4-5 φύλλα) και επαναλαμβάνονται κάθε 14 ημέρες. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η πρώτη εφαρμογή.  

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες ήμερες.

 

Το κόστος κάθε εφαρμογής είναι 8,60 ευρώ τo στρέμμα.  

 

Το BB MULTIKAL  παρασκευάζεται από φυσικές ορυκτές πρώτες ύλες, κυρίως CaCO3, χωρίς χημικά πρόσθετα. Χάρις στην ειδική επεξεργασία και την πολύ λεπτή άλεση των ορυκτών, κατορθώνει να εισέρχεται στο εσωτερικό των φύλλων.  

Το  BB MULTIKAL  εφαρμόζεται, σε συνδυασμό πάντοτε με το EMActive (EMA) (υγρό διάλυμα  Ενεργών  Μικροοργανισμών, κυρίως από γαλακτικό οξύ, φωτοσυνθετικά βακτήρια και ζύμες). 

 Με το BB MULTIKAL  εξασφαλίζεται η υγιής ανάπτυξη των φυτών με λιγότερους εχθρούς και ασθένειες, μεγαλύτερη παραγωγή, και μείωση του κόστους παραγωγής.

 

Η NATURAM είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αυθεντικών EM-Προϊόντων της Αυστριακής εταιρείας Multikraft  και του ζεόλιθου Zeo.bas

Περισσότερα  στο www.zeolithos.gr   

Επικοινωνία
9 + 5 =
 

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.