• Ζεόλιθος το θαύμα της φύσης
  • 2761092556 - 6972929124
  • info@zeolithos.gr
Αρχική Άρθρα και Νέα Τεχνολογία ΕΜ Υπερπαραγωγή με ποιότητα

Υπερπαραγωγή με ποιότητα

Υπερπαραγωγή με ποιότητα

Ο αγοραστής – έμπορας το δοκίμασε, ενθουσιάστηκε με την ποιότητα του και σάρωσε όλο το χωράφι…

 «Ούτε ένα…. Ούτε ένα καρπούζι  πάνω από ένα κιλό δεν θα βρείς στα είκοσι στρέμματα καρπουζοχώραφο…. Ο αγοραστής – έμπορας το δοκίμασε, ενθουσιάστηκε με την ποιότητα του και σάρωσε όλο το χωράφι….»  Ήταν τα πρώτα λόγια του καλλιεργητή κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, από τους πιο σοβαρούς και αξιόπιστους καλλιεργητές καρπουζιού σε όλη την περιοχή Τερψιθέα Τριφυλίας… « τα προϊόντα σας δούλεψαν, έκαναν πολύ καλή δουλειά… και ειδικά φέτος που η ποιότητα στην περιοχή μας δεν ήταν από τις καλύτερες… Ένα είναι το σίγουρο ότι του χρόνου θα συνεργαστούμε ξανά ….»

 

 Γνωρίστε και εσείς τα πρωτοπόρα προϊόντα της Naturam.. Εξασφαλίστε πρωιμότητα, ποιότητα και απόδοση, περιορίζοντας χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. 

Γνωρίστε τα τρία θαύματα της φύσης:

  •  Τεχνολογία ΕΜ: BB- soil, και Terrafert Boden (Ενεργοποιητές εδάφους, που λειτουργούν ως σύνδεσμος μεταξύ ρίζας και λιπάσματος, μειώνοντας την κατανάλωση λιπασμάτων έως και 50%) 
  • Zeo bas: Βελτιωτικό εδάφους από βασάλτη. Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Περιέχει κατά 50% περισσότερο πυρίτιο, από όλα τα συμβατά ορυκτά.
  • Vital Tricho: Tριχόδεμα Ενισχυτικό ριζικού συστήματος. Υδατοδιαλυτή σκόνη με ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μύκητες μυκόριζας σε συγκέντρωση 5x109.  Καταστέλλει τη δυσμενή επίδραση των παθογόνων που προκαλούν ασθένειες όπως Alternaria, Botrytis, Fusarium, Phytophthora, Pythium, Rhizoctonia, Sclerotinia, Verticillium. Συμβάλει στην καλύτερη απορρόφηση νερού και θρεπτικών στοιχείων.  

 

       Θα μας βρείτε στην έκθεση «Agro Vision 2019» Φιλιατρά Μεσσηνίας από

      5-8/9/2019.

Σας περιμένουμε.

Επικοινωνία
28 - 9 =
 

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.