ΜΕΛΑΣΑ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ

Η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, το ποσοστό των πολύτιμων μετάλλων, οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία, καθιστούν την μελάσα ζαχαροκάλαμου ιδανική τροφή για τους ωφέλιμους Ενεργούς Μικροοργανισμούς.

Για την παραγωγή των EM Active και – eMBActive

Περιεχόμενο: 49,4 % σάκχαρα, 79,3 % ολικά στερεά, ρΗ 5.60

Ιδανική πηγή θρεπτικών συστατικών για τους μικροοργανισμούς.

Χρησιμοποιείται για την ζύμωση Ενεργών μικροοργανισμών

Απαραίτητα υλικά:

Ένα πλαστικό δοχείο τροφίμων προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας για 2-3 εβδομάδες,

θερμαντική αντίσταση ενυδρείου 34-37°C, βαλβίδα αεροφράκτη, ένα πεχάμετρο.

Συνταγή για την ενεργοποίηση του ΕΜ Aktive:

3% Multikraft Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί, 3% μελάσα από ζαχαροκάλαμο,

94% νερό (καθαρό από χλώριο και επιβλαβείς ουσίες)

Χρήση: Η μελάσα από ζαχαροκάλαμο αναμιγνύεται με νερό προ-θερμαινόμενο 80 ° C. Μεταφέρετε στο πλαστικό δοχείο ζύμωσης, τελική θερμοκρασία 35-40°C. Τέλος προσθέτουμε Multikraft Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς και αναμιγνύουμε καλά. Αφήνουμε να ζυμωθεί για 7 ημέρες. Τον χειμώνας προστατεύουμε το δοχείο από το κρύο. Η διαδικασία είναι πλήρης όταν η τιμή του ρΗ είναι 3,5 (ρΗ όχι πάνω από 4). Φυλάσσεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος.

Συνταγή για την ενεργοποίηση του eMB Aktive:

5% eMB, 5% μελάσα από ζαχαροκάλαμο,

90% νερό (καθαρό από χλώριο και επιβλαβείς ουσίες)

Χρήση: Η μελάσα από ζαχαροκάλαμο αναμιγνύεται με νερό προ-θερμαινόμενο 80° C. Μεταφέρετε στο πλαστικό δοχείο ζύμωσης με τελική θερμοκρασία 35-40° C. Τέλος προσθέτουμε eMB και αναμιγνύουμε καλά. Αφήνουμε να ζυμωθεί για 10 ημέρες. Τον χειμώνας προστατεύουμε το δοχείο από το κρύο. Η διαδικασία είναι πλήρης όταν η τιμή του ρΗ είναι 3,5 (ρΗ όχι πάνω από 4). Φυλάσσεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος.

Συσκευαστής προϊόντος: χώρα Ε.Ε. Candor d.o.o.

Εισαγωγέας για την ΕΛΛΑΔΑ: NATURAM Πάν. Δημόπουλος, ΚΑΛΑΜΑΤΑ www. info@naturam.gr

Καλάθι αγορών