• Ζεόλιθος το θαύμα της φύσης
  • 2761092556 - 6972929124
  • info@zeolithos.gr

Χοιροτροφία

Χοιροτροφία

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς για να εξασφαλίσετε ένα ιδανικό κλίμα στους αχυρώνες και τους στάβλους σας, αλλά και να αυξήσετε την όρεξη των χοίρων σας, βελτιώνοντας το επίπεδο της υγείας και της αντίσταση τους στις ασ

Οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί έχουν θετική επίδραση στις εκπομπές Διοξειδίου του άνθρακα (CO2), Αμμωνίας (NH3), το υποξειδίου του Αζώτου, και των T.O.C σύμφωνα με μελέτη που διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Έρευνας για τη γεωργία στις Ορεινές περιοχές. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους Ενεργούς Μικροοργανισμούς για να εξασφαλίσετε ένα ιδανικό κλίμα στους αχυρώνες και τους στάβλους σας, αλλά και να αυξήσετε την όρεξη των χοίρων σας, βελτιώνοντας το επίπεδο της υγείας και της αντίσταση τους στις ασθένειες.
Χοιροτρόφοι επιβεβαιώνουν με την εμπειρία τους ότι η υγεία των ζώων έχει βελτιωθεί σημαντικά με το Συμπλήρωμα διατροφής ζώων με εκχύλισμα βοτάνων:

  • Οι κτηνιατρικές δαπάνες έχουν μειωθεί κατά 60%
  • Μειώνετε η κακοσμία

Ακόμα και στην κτηνοτροφία ισχύει το είμαστε ότι τρώμε. Για αυτό προτείνουμε στην διατροφική διαδικασία αγνές πρώτες ύλες και είναι αυτονόητο ότι τα προϊόντα μας έχουν μόνο αγνές πρώτες ύλες. Το συμπέρασμα είναι ότι η υγεία των ζώων εξαρτάται από την διατροφή και την φροντίδα τους. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας κάνετε ένα ουσιαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.